Milaslı Hentbolcular Kazandıkları Kupayı Başkan Tokat'a Taktim Etti

Muğla’nın Milas ilçesinde Belediyespor Hentbol Takımı’nın minik sporcuları, Amasya’da kazandıkları kupayı Milas Belediye ve Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat’a takdim etti.

Haziran ayında Amasya’da düzenlenen mini minikler Türkiye Hentbol Turnuvası’na katılan ve Türkiye ikincisi olma başarısı gösteren Milas Belediyespor Hentbol takımı Başkan Tokat’ı makamında ziyaret ederek kazandıkları kupayı takdim etti. Minik sporcuları kulüp yöneticileri Tuncay Karaca ve Ümit Demirbacak ile beraber kapıda karşılayan Başkan Tokat sporcuları tek tek tebrik etti.

Ege Çakıroğlu, Gürsel Efe Çakır, Efe Soydan, Mehmet Nuri Demirçivi, Yiğit Pala ve Kaan Kızıltan isimlerinden oluşan minikler hentbol takım oyuncuları, antrenörleri Tuğçe Handan Demirel ve Yeter Sezer ile gerçekleştirdikleri ziyaret esnasında Başkan Tokat’a birde Amasya evi maketi hediye ettiler.

Ziyaret için antrenör ve oyunculara teşekkür eden Başkan Tokat; “Elde ettiğiniz başarılar Milas adına sevindirici. Hep birlikte daha da çok çalışarak Hentbol sporu ile Milas adını tüm Türkiye’ye duyuracağız. Hizmete sunduğumuz yeni spor salonumuzda daha sağlıklı şartlarda antrenmanlarınızı yapıp ileriki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atacaksınız. Ben sizleri elde ettiğiniz Türkiye ikinciliği için kutluyor daha büyük başarılar elde edeceğinize inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA