Masa Tenisi Yıldız Ve Genç Takımları Nevşehir'de Kampa Girdi

Masa Tenisi Yıldız Kız Erkek ve Genç Kız Erkek Milli Takımı Nevşehir’de yaz kampına girdi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Yıldız Kız Erkek ve Genç Kız Erkek Milli Takımı Nevşehir’de bir hafta sürecek olan kampa girdi. 21 Ağustos’ta başlayan kampa 15 kız, 13 erkek olmak üzere 28 sporcu, 4 antrenör eşliğinde çalışmalarına devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü komplekslerinde devam eden kamp çalışmaları hakkında açıklamada bulunan antrenör İzzet Atasever, Nevşehir’de son derece verimli bir kamp çalışması yaptıklarını söyledi.

Atasever, “Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan yıldız, genç milli takım kampını Nevşehir’de gerçekleştiriyoruz. 21 Ağustos tarihinde başlayan ve 29 Ağustos tarihinde sonra erecek olan kampımıza 15 kız ve 13’ü erkek olmak üzere 4 antrenör eşliğinde kampımıza devam ediyoruz. Tabii şimdi yaz sezon ölü bir sezondur. Biz sporcuları fiziksel ve mental olarak hazır tutmak için bu tür yaz kamplarını gerçekleştiriyoruz. Bizlere burada desteklerini esirgemeyen Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü’müze teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ise yaptığı açıklamada, Türkiye Masa Tenisi Yıldız Kız Erkek ve Genç Kız Erkek Milli Takımı Nevşehir’de misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Kaynak: İHA