Manisaspor Kulübü Başkanı Mergen Açıklaması

'Oyuncuların birbirleri ile olan saha içindeki alışkanlıkları ve uyumlarının önümüzdeki günlerde daha iyi olacağına inanıyoruz'.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Manisaspor'un kulüp başkanı Abdullah Mergen, Gaziantepspor'u yenerek, Çaykur Rizespor ve Samsunspor mağlubiyetlerini telafi etmeye çalışacaklarını söyledi.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı izleyen Mergen, yeni transferlerin takıma uyum sağlamaya başladığını ifade ederek, şöyle konuştu:

'İlk hafta Çaykur Rizespor'a deplasmanda mağlup olmamız belki izah edilebilir ama Samsunspor ile içeride oynadığımız müsabakayı kaybetmemiz bizi üzdü. Çünkü evimizde maç kaybetmememiz lazım. Her geçen hafta taşlar yerine daha iyi oturuyor. Oyuncuların birbirleri ile olan saha içindeki alışkanlıkları ve uyumlarının önümüzdeki günlerde daha iyi olacağına inanıyoruz.'

Mergen, oyuncularına güvendiklerini ve her şeyin kendilerinin elinde olduğunu kaydetti.

Öte yandan Manisaspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetimindeki antrenman, maça yönelik taktik çalışmayla başladı. İdmanda futbolcular 5'e 2 top kapma oyununun ardından şut çalıştı.

Gaziantep Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı hakem Yiğit Arslan yönetecek.

Kaynak: AA