İnegölspor Tuzla Deplasmanına Dualarla Uğurlandı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk hafta maçında cumartesi günü saat 17.00’de deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak olan İnegölspor kafilesi İstanbul’a uğurlandı.

Kulüp Başkanı Münür Kanar, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, cuma namazını Babasultan Camii’nde eda ettikten sonra kulüp tesislerine geldi. Burada okunan duaların ardından kurban kesimi gerçekleştirildi.

Yönetim kurulu ile taraftarlar daha sonra ekibi İstanbul’a uğurladı.

Basın sözcüsü Adnan Kemal Aydın, "2017-2018 sezonu açılış maçı için İnegölspor’umuzu bugün dualarla Tuzla’ya uğurluyoruz. Hepinizin bildiği gibi zor bir kongre süreci geçirdik. Kimsenin aday olmadığı bu süreçte Münür Kanar başkanlığında bu göreve talip olduk. Özlenen ve beklenen başarının olağanüstü bütçelerle değil, akıllı seçimlerle gerçekleşeceği bilinciyle bu yola çıktık. Teknik ekibimizi oluşturduk, transferimizi hemen hemen bitirdik. Güzel bir hazırlık dönemi sonrası nihayet sezon başlangıcına geldik. Başta Murat Yoldaş hocamız olmak üzere teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Hedefimiz güzel yerlerde sezonu bitirmek. İnancımız tam. İnanmak başarmanın yarısıdır. İnanıyoruz, başaracağız. Taraftarımız her şeyimiz, onlarla iç saha ve deplasman maçlarında omuz omuza hep birlikte olacağız. Her türlü sonuç olabilir. Bizi bırakmayacaklarına ve hep takımımızın yanında olacaklarına yürekten inanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA