Hentbolcu Can Çağnay Anısına Düzenlenen Turnuva Sona Erdi

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren genç Hentbolcu Can Çağnay anısına İzmir’de düzenlenen ve Adıyaman Belediye Spor Hentbol Takımının da aralarında bulunduğu 5 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuva sona erdi.

Geçtiğimiz günlerde lenfoma teşhisiyle hastaneye kaldırılan ancak yaşam savaşını kaybeden genç Hentbolcu Can Çağnay anısına İzmir’de düzenlenen ‘Can Cup İzmir 2017’ turnuvasına katılan Adıyaman Belediyespor, dört maçta bir galibiyet üç mağlubiyet aldı.

Hentbol 1. Lig ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor’un 25 yaşındaki kalecisi Can Çağnay anısına 19-23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya Erkekler Süper Ligi takımlarından Adıyaman Belediyespor ile birlikte, Göztepe, Beykoz Belediyesi SK, Selka Eskişehir Hentbol SK ve Maliye Milli Piyango SK takımları da katıldı.

İlk maçta, bu sezon Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil edecek olan Beykoz Belediyespor ile karşılaşan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, maçtan 24-18 mağlubiyetle ayrıldı. İkinci maçta da, Süper Lig ekiplerinden Maliye Milli Piyango SK ile karşı karşıya gelen Adıyaman Belediyespor bu maçta rakibini 23-22’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Turnuvanın üçüncü maçında, geçen yıl Hentbol 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi verdiği Selka Eskişehir Hentbol SK ile karşılaşan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, rakibine 24-18 yenildi. Son maçta ev sahibi Göztepe ile oynadığı maçtan da 31-25’lik skorla mağlup ayrılan Adıyaman Belediyespor turnuva sonunda, 7 Eylül’de Kırşehir’de oynanacak olan Türkiye Kupası birinci tur maçları için hazırlıklara başladı.

Kaynak: İHA