Kozlu Belediyespor Yaz Okulunda Minikler Sertifikalarını Aldı

Kozlu Belediyespor yaz okulunda 71 sporcu sertifikalarını Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın elinden aldı.

Kozlu Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen sertifika törenine Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Belediyespor As Başkanı Necati Bozkurt, antrenörler, Kozlu Belediyespor A Takımı oyuncuları ve minik sporcuların aileleri katıldı.

71 öğrencinin katıldığı yaz spor okulunda spor yanı sıra birlik ve beraberliğin de pekiştirildiğini anlatan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, “2017 Kozlu Belediyespor Yaz okulu bugün sona erdi. Çocuklarımız başarıyla çalıştılar. Gerçekten gelecek vadeden çocuklarımız var. Öncelikle bu spor faaliyetleri içerisinde kardeşlik, dostluk, arkadaşlık pekişir. Spor faaliyetleri yapmış arkadaşların diğer şehirlerde dostlukları olur. O anlamda çocuklarımızı kutluyorum. Bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum. Rabbim zihin açıklığı versin. Sizlerden ricam bu çocuklara destek olmanızdır. Motive etmek çok önemli, çocuklarımızı motive ettikçe daha iyi daha yüksek yerlere geleceklerdir. Bu anlamda başta aileleri olmak üzere teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yaz spor okulunun teknik heyetine plaketleri takdim edildi. Desteklerinden dolayı da Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a 10 numaralı Kozlu Belediyespor forması ve plaket takdim edildi. Okulu başarıyla bitiren küçük sporcular sertifikalarını Başkan Yılmaz’ın elinden aldılar.

Sertifika töreni hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: İHA