Köyler Arası Futbol Turnuvası'nda Final 27 Ağustos'ta Oynanacak

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin bu yıl 10’uncusunu düzenlediği Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası, 27 Ağustos Pazar günü oynanacak Çavuşlu ve Ayvagediği Mahalleri arasındaki final karşılaşmasıyla sona erecek.

Turnuva kapsamında 27 Ağustos’ta saat 13.00’te Homurlu ve Burhan Mahalleleri arasındaki üçüncülük maçı ile başlayacak müsabakalar, aynı gün saat 15.00’te gerçekleştirilecek şöhretler karmasının ardından, saat 17.00’de Çavuşlu ile Ayvagediği Mahalleleri arasında şampiyonun belli olacağı final maçıyla sona erecek. Ayvagediği Mahallesi Futbol Sahası’nda oynanacak maçların ardından yapılacak ödül töreninde, ilk 3’e giren ekiplere kupa ve madalya, gol kralına, en iyi kaleciye, en iyi kaptana, en iyi kenar yöneticisine ve en centilmen takıma da ödüller verilecek.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, geleneksel olarak düzenledikleri turnuva ile köyler arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın daha da arttığına dikkat çekerek, tüm sporseverleri 27 Ağustos Pazar günü Ayvagediği Mahallesi futbol sahasında düzenleyecekleri karşılaşmalara davet etti. “Öncelikle hedefimiz fair play çerçevesinde müsabakaların oynanmasıdır” diyen Tuna, 119 karşılaşmanın yapıldığı turnuvada bugüne kadar centilmence mücadele eden tüm takımlara teşekkür etti.

Kaynak: İHA