Burhaniye'de Kaymakam Öner'den Anlamlı Hediye

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, Antalya’da düzenlenen Minikler Türkiye Taekwando Şampiyonası 40 kg Erkekler kategorisinde Türkiye 2.si olup gümüş madalya kazanan Doğukan Güven ile kardeşi Ayyüce Güven’i kabul ederken, çeyrek altınla ödüllendirdi.

Aynı zamanda antrenörlüğünü yapan anneleri Yaşarnaz Güven ile birlikte kabul ettiği başarılı kardeşleri tebrik eden Kaymakam Hüseyin Öner, her zaman sporculara destek olduklarını söyledi.

Başarılı sporculara ikramlarda bulunan Kaymakam Hüseyin Öner, anne Yaşarnaz Güven’den çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Başarılarından dolayı Güven ailesini kutlayan Öner, başarılı sporculara birer çeyrek altın hediye etti. Çocuklarının başarıları ile gurur duyduğunu anlatan Yaşarnaz Güven, Doğukan Güven ve Ayyüce Güven’in Çanakkale Yaz Şenliklerinde kendi kategorilerinde birinci olduklarını bildirdi. Anne Güven, ”Geçtiğimiz sene ise Doğukan, Minikler Avrupa Teakwando Şampiyonasında 1. olurken, Ayyüce ise kendi kategorisinde 2. oldu” diye konuştu.

Spora destek verdiklerini anlatan Kaymakam Hüseyin Öner, “Gençlerimizin sportif alandaki başarılarıyla ilçemizin tanıtımında katkı sağladıklarını biliyoruz. Onların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Her zaman gençlerin, sporcuların destekçisi oluyoruz. Doğukan Güven, Ayyüce Güven ve antrenörlüklerini yapan anneleri Yaşarnaz Güven’i yeniden tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA