Kocaelispor'a Yeni Takım Otobüsü

Yeşilsiyahlı ekibin yeni sezonda kullanacağı otobüs, kulübe teslim edildi.

TFF 3. Lig'de mücadele eden Kocaelispor'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni takım otobüsü hediye edildi.

Kocaelispor takımının kullanacağı yeni otobüs, İzmit'teki belediye binasının önünde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların katılımıyla gerçekleştirilen törenle teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayram, törende yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin bir markası olan Kocaelispor'un her zaman yanında olduklarını söyledi.

Kocaeli'nin marka kent, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de marka bir belediye olduğunu dile getiren Bayram, 'Kocaelispor, bu şehrin bir markasıdır. Kocaeli'de spora destek veriyoruz. Kocaelispor'a olan desteklerimiz de bu takım otobüsüyle devam ediyor.' diye konuştu.

Bayram, kulübe olan desteklerinin bundan sonra da devam edeceğine işaret ederek, 'Kazasız belasız yolculuklar diliyoruz. Kocaelispor'u Süper Lig'de görmeyi arzu ediyoruz. Yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz da üç yıl önce yola çıkarken kente bir söz verdiklerini ve şehrin en değerli markası olan Kocaelispor'un çevresinde kenetlendiklerini dile getirerek, kentten ve kulübün armasından güç aldıklarını söyledi.

Üç yıllık emeğin nişanlarından birisinin de bugün olduğuna dikkat çeken Yavuz, 'Bu takım otobüsünün değeri bizim için çok büyük. Gittiğimiz her yerde Kocaeli'yi temsil edeceğiz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz.' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Bayram, Yavuz ve futbolcular otobüsü inceledi.

Yeşil-siyah renklerin hakim olduğu otobüsün dış giydirmesinde, kulübün logosu ve kazandığı 2 Türkiye Kupası teması yer alıyor.

Kaynak: AA