Aybaba Açıklaması 'Galatasaray'ın Küçük Zaaflarından Yararlanacağız'

Süper Lig’in 3.haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, top kapma ve istasyon çalışması yaptı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Ziya Erdal ve kaleci Ali Şaşal Vural takımdan ayrı düz koşu yaptı. Yaklaşık 1.5 süren çalışma çift kale maç ile tamamlandı.

İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Evkur Yeni Malatyaspor maçında iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Takımların sezon başlarında böyle galibiyetlere ihtiyacı var, motive ediyor. O nedenle bizi öne iten bir galibiyet oldu. Şimdi Galatasaray maçı var. Lige en iyi başlayan, en formda takım. Görüntü olarak da iyi baskı yapıyorlar, çok koşuyorlar, çok mücadele ediyorlar ve koşuyorlar. Tabii bu özellikleri olan takımların zaafları da var. Biz de onlar kadar koşacağız, onlar kadar isteyeceğiz. Küçük zaaflarından da yararlanıp bu maçı lehimize çevirmeye çalışacağız" dedi.

3 oyuncu ile imza aşamasına geldiklerini ifade eden Aybaba, "Onlarla uğraşıyoruz. Zor işler bunlar. Ama gerçekleştirmek üzereyiz. Bunlar da gerçekleşirse milli takım arasından sonra tam takım olarak sahaya çıkarız" diye konuştu.



Bjarsmyr: "Üç puan için çok çalışmalıyız"

Kırmızı-beyazlı ekibin savunma oyuncusu Mattias Bjarsmyr ise, "Önümüzde çok önemli bir maçımız var. Üç puan için çok çalışmalıyız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Zor bir maç, zor bir mücadele olacak. Arkadaşlarımızla çok çalışıyoruz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yandaş: "Galatasaray’a zor anlar yaşatmak istiyoruz"

Orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray’a zor anlar yaşatmak için çalışacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Lige mağlubiyetle başlamıştık. Taraftarımız önünde de galip gelip lige renk katmaya başladık. Üç puan için sevindik, çok iyi oldu bizim açımızdan. Şimdi bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Galatasaray maçına o bilinçle hazırlanıyoruz. Galatasaray’a zor anlar yaşatmak istiyoruz. O kaliteye de sahibiz ve birbirimize de alışmaya başladık. Alışıyoruz, alıştıkça daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Takımızın bu lige çok keyif vereceğine inanıyorum."

Kaynak: İHA