Maç esnasında tribün karıştı

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan mücadelede protokol tribününde gergin anlar yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin genel sekreteri Mahmut Uslu ile bordo-mavili yönetici Gökhan Saral tartıştı.

Protokol tribününde yöneticiler Mahmut Uslu ve Gökhan Saral arasında tartışma yaşandı. Uslu, tehdit ve küfür iddiasıyla şikayetçi oldu.

Olaylar sonrasında Beyaz Futbol yayınına bağlanan Gökhan Saral şu açıklamaları yaptı:

'Mahmut Bey'in soyadı Uslu ama kendisi yaramaz ve ussuz biri! Maçın başlangıcından devre arasına kadar sürekli küfürler etti, el kol hareketleri etti. Bizleri taciz etti kendisi. Mahmut Uslu son derece alkollüydü, ayakta zor duruyordu. Mahmut Uslu ağza alınmayacak bir sürü küfür etti. Kendisine Mahmut Ussuz diyorum. Yaramaz bir çocuk gibi kendisi. Orada kamera kayıtları var, şahitler var, Emniyet Genel Müdürü var. Her şey ortada. Ben tek kelime küfür, bağırma yapmadım. Fenerbahçe taraftarı bugün 'İyiki varsın Eren pankartı açtı' bizim için çok güzel bir şeydi bu.''

 



POLİSE HAKARET


Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'Trabzon yöneticisi Gökhan Saral bugünkü maçta protokol tribününde Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'yu önce tehdit edip ardından da küfretmiştir. Konu hakkında Sayın Uslu maç sonunda polise gidip şikayetçi olmuştur. Bu şahıs geçen yıl da yine Ülker Stadı Fenerbahçe Spor Kompleksi'nde polise hakaret etmiş, polis Saral hakkında şikayetçi olmuş ama savcı işlem yapmamıştı' denildi.

Kaynak: İHA