Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor'da Yeni Dönem

Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor teknik direktörlüğüne Sinan Bayraktar’ın getirilmesi ve oyuncu transferlerin yapılmasıyla 3. Ligde mücadele etmeyi hedefliyor Vali Atik:'İnşallah ben hocamın geçmişte gösterdiği başarıyı Siirtspor’da da göstereceğine ve önümüzdeki yıl Siirtspor’u daha iyi yerlerde göreceğimize eminim.'

Siirt'te 2016-2017 Amatör Futbol Liginde şampiyon olup Bal Ligine çıkan Siirt Botangücü Spor Kulübü'nü Vali Ali Fuat Atik öncülüğünde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat devraldı.

Canpolat, takım ismini Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor olarak değiştirdi. Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor’un teknik direktörlüğüne Sinan Bayraktar, teknik direktör yardımcılığına da Aslan Toklu getirildi.

Yeni kurulan ve profesyonel ligde mücadele etmesi hedeflenen Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor hakkında İl Özel İdaresi hizmet binasında Vali Ali Fuat Atik başkanlığında basın toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Vali Atik, Siirt’te göreve başladığı günden itibaren Siirt kamuoyunun şahsından özellikle Siirtspor’a sahip çıkmasını istediğini söyledi.

İstanbul’da iş adamlarıyla toplantı yaparak Siirtspor’u tekrar eski günlerine getirmeye çalışacaklarını kaydeden Atik, şöyle konuştu:

'Siirtspor’un eski günlerine tekrar gelmesi için en önemli ayağı takımımızın başına nitelikli bir teknik direktör şarttı ve bu ihtiyacı Sinan Bayraktar hoca ile gidereceğiz inşallah. Sinan hocanın özgeçmişine baktığımız zaman şu anda bizim bulunduğumuz ligin hocası değil, daha üst klasmanlardaki takımların hocalığını yapabilecek bir hocamızdır. Fakat biz Siirtspor’un önemini kendisine anlattığımız zaman kendisi de bize yardımcı olma taahüdünde bulundu. Şu anda da resmi sözleşme imzalayacağız. İnşallah ben hocamın geçmişte gösterdiği başarıyı Siirtspor’da da göstereceğine ve önümüzdeki yıl Siirtspor’u daha iyi yerlerde göreceğimize eminim. Kendisine başarılar diliyorum. Geçmişi zaten gelecekte yapacaklarının teminatı olarak gözüküyor. İşimiz zor. Ben tüm Siirt kamuoyundan hocamıza, takımımıza ve bizlere bu noktada destek olmalarını bekliyorum.'

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ise, Vali Atik öncülüğünde Siirtspor adına çalışma başlattıklarını söyledi.

İlk ihtiyaç olarak teknik direktör arayışına girdiklerini ifade eden Canpolat, 'Hocamızı bulmadan futbolcu transfer etmemiz mümkün değildi. Sinan Bayraktar hocamızla 9 saatlik ciddi görüşmeden sonra anlaştık. Kendisi bizi kırmadı ve el sıkıştık onunla.' dedi.

Teknik Direktör Bayraktar da, bir üst lige çıkabilmek için çalışacaklarını aktardı.

Konuşmaların ardından Bayraktar ve yardımcısı Toklu, Siirt İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaynak: AA