Rüzgar Sörfü Ligi'nde 3. Ayak Heyecanı

Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nin 3. ayak mücadelesi Urla'da yapılacak

Rüzgar sörfünde Slalom Türkiye Ligi üçüncü ayak mücadelesi, İzmir'in Urla ilçesinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Yelken Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada, rüzgar sörfünde İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle düzenlenen Slalom Türkiye Ligi'nde üçüncü ayak mücadelesinin, Göztepe Kulübü Rüzgar Sörfü şubesi ev sahipliğinde Urla Torasan'da gerçekleştirileceği bildirildi.

Deneme antrenmanlarıyla yarın başlayacak mücadelede, cuma günü ilk yarışlar yapılacak. Organizasyon 6 Ağustos Pazar günü tamamlanacak. Ligin dördüncü ve son ayağı olan Türkiye Slalom Şampiyonası 17-20 Ağustos'ta Çeşme Alaçatı’da Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü’nde yapılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, yarışların daha ilk yılında büyük heyecan ve ilgiyle takip edildiğini, Urla’da da izleyenleri keyifli yarışların beklediğini belirtti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk de oldukça keyifli ve çekişmeli geçen yarışların, İzmir ve Ege’nin sörf merkezlerinin tanıtımına katkı koyduğunu vurgulayarak, sörf tutkunlarını Urla’daki yarışların heyecanını paylaşmaya davet etti.

Kaynak: AA