Milli Futbolcudan Başkan Gürsoy'a Ziyaret

Alanyaspor'da forma giyen milli futbolcu Emre Akbaba, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Gürsoy, Akbaba sayesinde ilçe halkının Alanyaspor'u desteklediğini belirterek, takımın maçlarını sürekli takip ettiklerini söyledi.

Akbaba'nın milli takım forması giymesinden de gurur duyduklarını sözlerine ekleyen Gürsoy, şöyle konuştu:

'Sporcumuz sayesinde hepimiz Alanyasporlu olduk. Her maçını heyecanla izliyoruz. Milli Takıma çağrılman göğsümüzü kabarttı. İnşallah hem Alanyaspor, hem de milli takımda çok önemli başarılara imza atarsın. Sporcumuzu Adilcevaz'da görmek bizleri mutlu etti. İlçemizde her yıl plaj futbolu müsabakaları düzenleniyor. Bu sene 150 öğrencimize futbol kursları düzenledik. İnşallah ilçemizdeki yetenekleri sizin gibi büyük kulüplerde görmek istiyoruz.'

Alanyasporlu Akbaba ise, takımının başarısı için ter dökeceğini belirtti.

Akbaba, 'Ciddi teklifler olmasına rağmen Alanyaspor'da kalmayı tercih ettim. Süper Lig'de önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Her Türk futbolcunun olduğu gibi benim de ilk hedefim milli takımda top koşturmaktır. Adilcevaz, bizim baba ocağımız. Van Gölü kıyısında Süphan Dağı eteklerinde serin ve huzurlu bir ilçe. Aslında Adilcevaz doğal bir kamp alanı. Adilcevaz'ın sadece tarihle, turizmle değil futbolla da anılması gerekir.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA