Elazığspor'da 50. Yıl Kutlamaları

Bordobeyazlı kulübün kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla tarihi Harput Mahallesi'nde bir araya gelen taraftar grupları, kutlama yaptı

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor Kulübü'nün 50. yıl etkinlikleri kapsamında kentin tarihi Harput Mahallesi'nde bir araya gelen taraftar grupları kutlama yaptı.

Balakgazi Parkı'nda toplanan çok sayıda taraftar, birlikte marşlar söyleyerek ve halaylar çekerek takımlarının kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

Taraftarlar, davul ve klarnet eşliğinde meşale yakarak takımları lehinde sloganlar attı.

Bir ara yakılan meşalelerden çevredeki kuru otların tutuşması sonucu çıkan ve paniğe yol açan yangına Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.

Etkinlikte konuşan Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, Elazığspor'un geçen sezondan bu yana zorlu bir süreçten geçtiğini ancak taraftarın desteğiyle tüm zorlukları bir bir aşmayı başardıklarını söyledi.

Elazığspor'un yapılan son transferle birlikte 50. yılında yeni sezona daha güçlü bir oyuncu kadrosuyla gireceğini ifade eden Gülaç, şöyle konuştu:

''Burada çok ciddi bir kalabalık var, tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, bizi burada yalnız bırakmadılar. İnanıyorum ki Elazığspor sevdası hiç bitmeyecek, sonsuza kadar devam edecek. Daha düne kadar kulübün kapanabileceği iddia edilirken taraftarımız, camiamız, şehrimiz ve bütün paydaşlarımız başta Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz olmak üzere herkes taşın altına eline, gövdesini koydu ve zorlukların üstesinden gelerek bugün bu mutlu günü yaşıyoruz.''

Kaynak: AA