Denizlispor'da Yönetim Yeni Sezondan Umutlu

Denizlispor Kulübü Başkanı Üstek:'Ben inanıyorum ki bu sene takımımız hak ettiği başarıyı yakalayacaktır'.

Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek, TFF 1. Lig'de mücadele eden takımlarının, hak ettiği başarıyı yeni sezonda yakalayacağına inandığını söyledi.

Başkan Üstek ile yardımcıları Taner Atilla ve Mehmet Uz, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, açıklamalarda bulundu.

Sezon öncesi Erzurum ve Afyonkarahisar'da yaptıkları hazırlık kamplarının çok iyi geçtiğini, Denizlispor'un başarısı için tüm imkanları kullandıklarını belirten Üstek şöyle konuştu:

'Öncelikli hedef olarak mali açıdan rahat ve borcu bulunmayan bir Denizlispor yaratmak istiyoruz. Bu süre içerisinde sportif başarıyı yakalamak için kadromuzu koruduk. Sezonun ikinci yarısında nokta transferler yapmak istiyoruz. Şu anda futbolcularımızın isteklerini karşılamak ve borçlarımızı en aşağı seviyelere indirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Hedefimiz her zaman Denizlispor'u daha yükseklere taşımaktır. Ben inanıyorum ki bu sene takımımız hak ettiği başarıyı yakalayacaktır.'

Başkan yardımcılarından Taner Atilla da mali durum hakkında bilgiler verdi. Kulüp borcunu 19 milyon liraya kadar indirdiklerini aktaran Atilla, 'Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın da 3 milyon lira değerinde ayırdığı ödeneği düşündüğümüz zaman borcumuz 16 milyon liraya inecektir. Şu an için otopark ve mağazamızdan gelen gelirler ile Denizlispor bir nebze rahatlayacaktır.' diye konuştu.

Atilla, Denizlispor'a verilen transfer yasağının kaldırılması için de İsviçre Federal Mahkemesine başvurduklarını belirtti.

Mehmet Uz ise taraftarların stadı doldurmalarının futbolcular için çok büyük moral kaynağı olduğunu vurgulayarak, 'Taraftarlarımız bizi ve takımımızı yalnız bırakmasın. Denizlili hemşehrilerimizin büyük bir merakla beklediği stat projemiz içinde çalışmalar devam ediyor. Protokolümüz bu müjdeyi yakın zamanda bizlerle ve sizlerle paylaşacaktır.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA