Burak Yılmaz Trabzonspor'da

Trabzonspor milli futbolcu Burak Yılmaz'la 3 yıllık anlaşmaya vardığını KAP'a bildirdi. Trabzonspor'a geri dönen Burak Yılmaz, "Bir kez daha şampiyonluk yaşamak istiyorum" diyerek Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

Burak Yılmaz Trabzonspor'da
Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ile yollarını ayıran Burak Yılmaz, Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

32 yaşındaki forvet için ödenecek bonservis ve oyuncunun yıllık ücreti de belli oldu.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Bonservis için ise Çin ekibine 3.5 milyon euro + 500 bin euro bonus ödenecek.

İLK MESAJI SOSYAL MEDYADAN VERDİ

Burak Yılmaz, bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadelerini kullandı:

'Sevgili Trabzonsporlular, kulübümüz bugün 50 yaşında. Trabzonsporumuz 50 yaşında. Çok mutluyum, çok gururluyum, çok heyecanlıyım. 50'nci yılımızda üstüme düşen görevi fazlasıyla yapacağım. Bugünden itibaren tekrar Trabzonsporluyum. Allahıma çok şükür hem ülkeme hem de Trabzonspor formasına geri dönüyorum. Çok heyecanlıyım. Sizlerle birlikte yeniden bu forma altında şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bu hedefle, bu düşünce ile, bu arzu ile oraya geliyorum. Sizler de lütfen 50'nci yılımızda hem maddi hem de manevi olarak desteklerinizi bizlerden esirgemeyin. Gerek forma satışlarında gerek kombinelerle lütfen bizlerin yanında olun. Zaten her zaman desteğinizi hissettirdiniz. Bu sene bizim için önemli bir sene, bizleri bırakmayın. Bizler de sizleri mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yakında görüşmek üzere.'