Balıkesirspor Adına Park Ve Çay Bahçesi

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor’a ait bir park yapılacağını ve çay bahçesinin gelirinin kulübe verileceğini açıkladı.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu geçtiğimiz aylarda Balıkesirspor’a maaşını bağışlayarak destek vermiş, Altıeylül Belediye Meclis üyeleri ve Belediye de çalışan personel de Balıkesirspor’a takımına maddi katkı sağlamıştı. Kıvılcım sonrası Balıkesirspor Kulübüne destek giderek artmıştı. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu bu desteğini yine sürdürdü ve Ağustos ayı meclis toplantısında önemli bir karar daha aldı.

Altıeylül Ağustos ayı meclis toplantısında meclis üyeleri oy birliği ile karar alarak Gazi Osman Paşa Mahallesi Çalışkan Caddesi ile 134. Sokak üzerinde bulunan ve Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanında yer alan yeşil alana Balıkesirspor Parkı ismi verildi.

Yeşil alan düzenlenecek, park olacak ayrıca içerisine çay bahçesi yapılacak, işletmeciliği de Balıkesirspor’a verilecek.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Balıkesirspor Parkı sıfırdan yapacağız. Projesi hazır. Park projesinin içerisinde çay bahçesi de var, bahçenin işletmesini de Balıkesirspor’a vereceğiz onlar işletecek ve kalıcı destek olacak. Balıkesirspor hepimizin, herkesin sahip çıkması lazım. Daha önce başlattığımız desteği bu karar ile de sürdürmüş olduk. Hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA