Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Elazığ'da

Bakan Tüfenkci, Elazığspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TFF 1. Lig'de yer alan Elazığspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Sedat Karataş ile görüşen Bakan Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, bölgenin köklü kulüplerinden Elazığspor'un geçmişinin başarılarla dolu olduğunu söyledi.

Süper Lig'de de başarıyla hem Elazığ'ı hem bölgeyi temsil ettiğini anımsatan Tüfenkci, bu yıl takımdan büyük başarılar beklediklerini belirtti.

Kentin potansiyeli itibarıyla Süper Ligi hak eden bir il olduğunu belirten Tüfenkci, Elazığspor'un da bunu gerçekleştirebilecek güçte bulunduğunu bildirdi.

Tüfenkci, 'Eğer şehir kenetlenirse Elazığspor seneye Süper Lig'de olur. Bizler de her daim takımın ve Elazığ'ın yanındayız. Süper Lige ve hak ettiği yere gelecek. Burada yapacağı mücadelelerle sadece Süper Lig'de değil Avrupa'da da kendinden söz ettirecek bir potansiyel var. İnşallah her şey yolunda gider.' diye konuştu.

Takımın bugüne kadar zorları başardığını dile getiren Tüfenkci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Bütün birleşenlerini bir araya getirseniz de eğer takım o havayı yakalayamazsa o başarıyı yakalamak zor olur diye düşünüyoruz. Puanları silinmişti onların bir kısmını geri aldı. Transfer yasağı gelmişti, o yasağı kaldıran ilk kulüplerimizden oldu. Belediye başkanımız, milletvekillerimiz, şehrin ileri gelenleri elinden gelen gayreti gösteriyorlar. İnşallah hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde biz Elazığsporumuzu Süper Lig'de görmek istiyoruz ve başarılar diliyoruz.'

Karataş ise kulübün 1967'de kurulan Anadolu'nun en köklü kulüpleri arasında yer aldığını aktararak, ziyaretleri için Bakan Tüfenkci'ye teşekkür etti.

Daha sonra Bakan Tüfenkci'ye, Karataş Elazığspor forması hediye etti.

Kaynak: AA