Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Açıklaması

Elazığspor’dan büyük başarılar beklediğini dile getiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Elazığ’ın potansiyel itibariyle Süper Lig’i hak eden bir il olduğunu söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, programları kapsamında Elazığ’a geldi. İlk olarak Elazığspor tesislerini ziyaret eden Tüfenkci, Elazığspor’un her daim yanında olduklarını dile getirdi.

Elazığspor’un bölgenin köklü kulüplerinden biri olduğunu belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Elazığspor’un geçmişi başarılarla doludur. Süper Lig’de hem Elazığ’ı hem bölgeyi temsil etmiş bir ilimizdir. İnşallah bu sene Elazığsporumuzdan büyük başarılar bekliyoruz. Elazığ potansiyel itibariyle Süper Lig’i hak eden bir ildir. Elazığspor da bunu gerçekleştirecek bir güçtedir” dedi.

Şehrin kenetlenmesi halinde Elazığspor’un seneye Süper Lig’e çıkabileceğini aktaran Tüfenkci, “Biz de her daim yanındayız. Süper Lig’e ve hak ettiği yere gelecek. Burada yapacağı mücadele ile sadece Süper Lig’de değil, Avrupa’da da kendinden söz ettirecek bir potansiyel var. Spor, tüm bileşenlerini bir araya getirseniz de eğer o takım o havayı yakalamazsa başarıyı yakalamak zor olur. Elazığspor, bugüne kadar çok zorları başardı. Puanları silinmişti ve bir kısmını geri aldı. Transfer yasağı gelmişti ve o yasağı kaldıran ilk kulüplerden oldu. Belediye başkanı ve şehrin ileri gelenleri, ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Birlik ve beraberlik içerisinde Elazığspor’u Süper Lig’de görmek istiyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Elazığspor Başkanı Sedat Karataş, Tüfenkci’ye isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Bakan Tüfenkci’ye ziyarette Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Ömer Serdar, Tahir Öztürk ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze de eşlik etti.

Kaynak: İHA