Büyükşehir Belediye Vanspor Sezonu Açtı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zorluoğlu: 'Biz şehir olarak takımımıza sahip çıkacağız ve sezon sonunda istediğimizi elde edeceğiz'.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Büyükşehir Belediye Vanspor, 2017-2018 sezonunun açılışını görkemli bir şekilde yaptı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda düzenlenen sezon açılışı programında, kurum amirleriyle Van Masterler takımı dostluk maçı yaptı.

Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun da yer aldığı maç, 4-4'lük eşitlikle tamamlandı.

Programda Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibi ile mehteran takımı da bir gösteri yaptı.

Büyükşehir Belediye Vanspor takımının oyuncularının tanıtımıylaa devam eden programda Vali Zorluoğlu, bir konuşma yaptı.

Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Vali Zorluoğlu, '6 yıldır 3. Lig'de mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, inşallah bu yıl kurduğumuz yeni kadroyla ve görevlendirdiğimiz yeni teknik ekiple çok iyi bir sezon geçirecek. Nasip olursa sezon sonunda bir üst lige geçmesini gönülden temenni ediyoruz. Takımımıza bu sezonda başarılar diliyorum.' dedi.

Kentin tüm dinamikleriyle takıma destek vereceğini belirten Zorluoğlu, 'Büyükşehir Belediye Vanspor, bu şehrin ortak değeridir, ortak paydasıdır ve Vanlıların sevgilisidir. Allah'ın izniyle yeni kurduğumuz takım, oynayacağı futbolla, elde edeceği başarılarla inşallah bu şehre yeni bir heyecan getirecektir. Biz şehir olarak takımımıza sahip çıkacağız ve sezon sonunda istediğimizi elde edeceğiz.' diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Vanspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çalım ise yeni sezonun kente ve Vanlılara hayırlı olmasını diledi.

Çalım, 6 yıl boyunca 3. Lig'de mücadele eden takımın sezon sonunda bir üst lige çıkması için çalıştıklarını ve bunu başaracaklarını söyledi.

Program sonunda Büyükşehir Belediye Vanspor ile Batman Petrolspor arasında hazırlık maçı yapıldı. Büyükşehir Belediye Vanspor'un 2-1 kazandığı maçın ilk yarısında hava fişek gösterisi yapıldı.

Kaynak: AA