Çanakkale Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 2017-2018 sezonu için çalışmalara başladı.

Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, belediyespor tesislerinde düzenlenen toplantıda, yeni sezon hazırlıkları hakkına bilgi verdi.

Güneşhan, takımın günde 2 antrenman olmak üzere çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Çanakkale Belediyespor'un geçen yıl hem kulübü hem de Türkiye'yi Avrupa Kupası'nda temsil ettiğini hatırlatan Güneşhan, şöyle konuştu:

'Yine bu sene hem kentimizi hem de ülkemizi Avrupa'da temsil edeceğiz. Takımımızı oluştururken geçen seneye göre bir tık daha yukarıda bir takım oluşturma gayretinde olduk. Buna göre de kadromuzu biraz daha geniş tuttuk. Geçtiğimiz sene 12 sporcuyla mücadele ederken, bu sene 14 sporcumuz ile kadromuzu oluşturduk. Geçen yıl 2 yabancı oyuncumuz vardı ve bu sene 3 yabancı oyuncu ile takımımız mücadele edecek. Bu 14 sporcumuzdan 6'sı geçtiğimiz sene kadromuzda bulunan oyuncularımız, 8'i de bu sene transfer ettiğimiz oyuncular. Güzel bir takım kurduk. Çanakkale ve Türkiye’deki sporseverlere geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da keyifli maçlar izlettireceğiz. Bu sene takımımızı oluştururken aynı zamanda teknik heyetimizi de yeniden gözden geçirdik. Hocamızın yanına yardımcı olarak İbrahim hocamızla anlaştık.'

Toplantıya kulüp Genel Sekreteri İbrahim Can Ergün, Voleybol Şube Sorumlusu Aysun Kavcar, İdari Amir Levent Çetin, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Ada, Antrenör Üzeyir Özdurak ve Takım Kaptanı Seda Türkkan Arısoy katıldı.

Kaynak: AA