Belediyeden Sporculara Malzeme Desteği

Süleymanpaşa Belediyesince Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına malzeme desteğinde bulunuldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yüzme ve tekvando branşındaki sporculara çeşitli malzeme desteğinde bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, yüzücülere, çanta, eşofman takımı, bone, şort, tişört, şapka ve havludan oluşan 7 parçalık set hediye edildiği, tekvandocularaysa koruyucu yelek, çift kol koruması, kapalı kask, müsabaka eldiveni, ayak üstü koruması, raket ellik ve yastığı verildiği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, gençleri spor ve sanatın çeşitli dallarına yönlendirmeyi görev kabul ettiklerini aktardı.

Süleymanpaşa Belediyesi olarak genç sporcuların her zaman yanlarında olduklarını aktaran Eşkinat, şunları kaydetti:

'Belediye olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yeni kapılar açmak, yeni ufuklar göstermek ve imkanlar sağlamakla yükümlü olduğumuzu düşünüyorum. Bu yükümlülüğü elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Spor kulübümüz bünyesinde lisanslı olarak spor yapan genç arkadaşlarımıza yaptıkları spora daha iyi yoğunlaşmaları ve branşlarında ilerleyebilmeleri için destek olduk. Onlar, sıkı bir şekilde çalışmaya devam ettikleri sürece biz de maddi-manevi her zaman yanlarında olacağız. Yeter ki gençlerimiz sporla, sanatla ilgilensinler.'

Kaynak: AA