Yalova VİP Sezonu Açtı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Yalova VİP, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına start verdi. 90. Yıl Spor Salonunda yapılan antrenman öncesinde verilen kokteylin ardından teknik heyet ve oyuncular pasta kesti.

Yalova VİP iç transferde Banu Yıllar, İrem Beriş ve Tuğba Battal ile yeniden anlaşma sağlarken, dış transferde ise kadrosunu Bahar Gökçeri, Elif Çiğdem Anaç, Gülnur Akpınar, Ülkü Tuncel ve Eda Tuncer ile güçlendirdi. Yalova ekibi yabancı hakkını ise Amerikalı oyuncu Tillie Costa’dan yana kullandı.

“Elimizden gelenin en iyisini yapacağız”

Yalova VİP başantrenörü Caner Yıllar,” Bütçemiz orantısında en iyi kadroyu kurmaya çalıştık. Bugün sezonu açtık. Kazasız, belasız ve sakatlıksız bir sezon diliyorum hem takımıma hem de rakiplerimize. Yoğun bir tempoda hem Federasyon Kupası maçlarına hem de lig maçlarımıza hazırlanacağız. Oynayabildiğimiz kadar çok sayıda hazırlık maçı oynamak istiyoruz. 3 oyuncumuz haricinde geri kalan tüm oyuncularımız yeni ve birbirlerine alışması gerekiyor. Uzun ve zevkli bir sezon bizleri bekliyor” dedi.

Kaynak: İHA