Anton Putsila, Ankaragücü'nde

MKE Ankaragücü, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Anton Putsila’yı kadrosuna kattı.

Bu sezon mücadele ettiği TFF 1. Lig’de başarılı bir kadroyla yer almak isteyen Başkent temsilcisi, daha önce Gazintepspor’da top koşturan orta saha oyuncusu Anton Putsila’yı kadrosuna kattı. Kendisini sarı-lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza atan başarılı oyuncu, Ankaragücü’nde olduğu için mutlu olduğunu, takımın başarısı için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti.



Kartal: “Takımın coşkusu bizi mutlu etti”

Başkent temsilcisinin çalıştırıcısı İsmail Kartal, Altınordu karşılaşması öncesi Beştepe Tesisleri’nde, takımın son durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Ankaragücü’ne başarılı olmak için geldiğini ifade eden Kartal “İlk maçımızı kendi evimizde oynadık berabere kaldık. Takımın coşkusu, kazanma hırsı ve inancı, fiziksel mücadelesi bizi mutlu etti. Kazanamıyorsanız bile bu ligde kaybetmeyeceksiniz. Genel olarak baktığımız zaman ekonomik sıkıntılarımız var. Başkanımızın ve yöneticilerimizin bu konudaki çalışmaları takdire şayan. Onlara teşekkür ediyoruz. Almak istediğimiz oyuncularımız var. Nduka ve Kehinde’nin sakatlıkları sürüyor. Ankaragücü camiasını mutlu etmek için elimizdeki oyuncularla, elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA