Lüleburgazspor'da Sezon Hazırlıkları

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) takımlarından Lüleburgazspor, sezon hazırlıklarına başladı.

8 Kasım Stadı'nda, teknik direktör Mustafa Gönülalan öncülüğünde gerçekleştirilen ilk antrenmanla sezon hazırlıklarına başlayan Lüleburgazsporlu futbolcular, ilk antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı.

Kulüp Başkanı Şenol Turan, antrenman öncesi, tüm takım oyuncularına sakatlıktan uzak, başarılı bir sezon diledi.

Antrenmanı tribünden takip eden Turan, bu sezon ellerinden geleni yapıp en iyi kadroyu oluşturmak için çaba harcadıklarını söyledi.

Takıma yeni oyuncular kattıklarını ama kimsenin kendilerinden daha iddialı bir takım beklememesi gerektiğini dile getiren Turan, şunları kaydetti:

'Yeni sezonu hayırlısıyla açtık. Bu sezon çok zor bir yıl bizi bekliyor. Kadromuzda bulunan birçok isim ile yeni sezon öncesi tekrar anlaşmaya vardık diyebilirim. Aramıza yeni katılan isimler de olacak ama kimse iddialı bir takım beklemesin. Bu şartlarda iddialı bir takım kurmak çok zor. Öyle bir beklenti varsa tüm kurumlar, odalar, sivil toplum kuruluşları, siyasiler, Lüleburgazspor ile isim yapmış eski futbolcular ve Lüleburgazlı iş adamlarının harekete geçmesi gerekiyor. Lüleburgazspor'a sahip çıkması gerekiyor. Biz elimizden gelenin en iyisini tabi ki yapacağız. En iyi kadroyu oluşturmak için çaba harcayacağız ama yüksek miktarda futbolcuya verecek bütçemiz yok.'

Kaynak: AA