Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut Açıklaması

'Tertemiz ruh, alın teri kokan başarılarımız, gönüllerin takımı olma gayretimiz hiç bitmeyecek'.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, gönüllerin takımı olma gayretlerinin hiç bitmeyeceğini belirtti.

Tankut, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, 1959'dan bugüne, tarihe nakşedilen anılarıyla dopdolu Süper Lig'e bir heyecanla bugün 'bismillah' dediklerini ifade etti.

Ligde yer alan 17 takımın yanı sıra Kardemir Karabükspor'un da bu heyecana hazır olduğunu anlatan Tankut, şunları kaydetti:

'Tertemiz ruh, alın teri kokan başarılarımız, gönüllerin takımı olma gayretimiz hiç bitmeyecek.Tüm güzel ve iyi niyetli dileklerle 2017-2018 futbol sezonumuz tüm takımlara hayırlı olsun. Başta Türk futbolunun marka değerini, saygınlığını, sevgi ve dostluk çerçevesinde, mücadele, heyecan ve fair play ruhunun hakim olduğu bir sezon geçirmesi temennilerinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak Bey'e, tüm takım sporcularına, hakemlerimize, takımların gerçek sahipleri taraftarlarımıza, kısaca tüm futbol paydaşlarına teşekkür eder; kazasız belasız, fair play ruhu çerçevesinde, sevgi ve saygınlığın ön planda olduğu bir lig olmasını temenni ederiz.'

Kaynak: AA