Göztepe - Fenerbahçe maçında gol yağmuru

Fenerbahçe bıraktığı yerden devam ediyor... Geçtiğimiz sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan Sarı-Lacivertliler, bu sezona da kötü başladı ve Spor Toto Süper Lig'in ilk maçında Göztepe ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Volkan Demirel yediği hatalı gol ile taraftarın tepkisini çekti.

Göztepe - Fenerbahçe maçında gol yağmuru
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi.

Gol düellosu şeklinde geçen maç 2-2 sona erdi ve Fenerbahçe ilk maçında puan kaybı yaşadı.Mücadele çok hızlı başladı ve Sarı-Lacivertliler 5. dakikada Alper Potuk ile öne geçti. Göztepe'de Castro, Volkan Demirel'in büyük hatası sonucu 8. dakikada Sarı-Lacivertli ekibe karşılık verdi. 1-1

Göztepe - Fenerbahçe maçında gol yağmuru

Beraberlik golünün ardından Fenerbahçe, oyunun kontrolünü eline aldırdı ve oyunu rakip yarı alana yıktı ve özellikle sağ kanatta Isla'nın bindirmeleriyle etkili pozisyonlar yakaladı. Aykut Kocaman'ın öğrencileri özellikle van Persie ile iki net fırsatı değerlendiremedi ve devre 1-1 eşitlikle sona erdi.

Fenerbahçe ikinci yarıya da çok hızlı başladı. 51. dakikada Dirar'ın ortasında Mehmet Topal kafayı vurdu ve top direkten kaleci Beto'nun kucağına geldi.

Göztepe - Fenerbahçe maçında gol yağmuru

Ender gelişen Göztepe ataklarında Scarione, 57. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Ceza alanı dışında topu alan Scarione, içeriye doğru kat etti ve Josef'in müdahale edemediği topa sol ayağıyla çok sert vurdu. Volkan'ın müdahale edemediği top ağlarla buluştu.

Fenerbahçe beraberliği Skrtel ile buldu. Valbuena'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Skrtel kale alanı içinde üç kişinin arasından çok iyi yükselerek kafayı vurdu ve 64. dakikada topu köşeden ağlara yolladı. 2-2.

Kalan dakikalarda galibiyet için rakip kaleye yüklenen Fenerbahçe, aradığı golü bulamadı ve mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

Göztepe - Fenerbahçe maçında gol yağmuru