Boluspor Transferlerine Devam Ediyor

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Cherif Salif Sane ve Mustafa Durak’ı düzenlediği ima töreniyle renklerine bağladı.

Yeni sezonun ilk maçını kendi evinde Giresunspor ile yapacak olan Boluspor, transfer çalışmalarına da ara vermeden devem ediyor. Kırmızı-beyazlı kulüp, kendi tesislerinde düzenlediği imza töreni ile daha önce takımla birlikte antrenmanlara katılan Cherif Salif Sane ile 3 yıllık, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Mustafa Durak ile de 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, liglerin başlamasına 2 gün kala iki transfer yaptıklarını belirterek, Mustafa Durak ile ilgili şunları söyledi:

“Sezon başında da takip ettiğimiz, hocamızında rapor verdiği Mustafa Durak ile 1+1 yıllık mukavele yapıyoruz. Keşke bu transfer sezon başında olsaydı. Hazırlık kampımızda yer alsaydı daha iyi olurdu ama olmadı. Bazı transferler geç oluyor. Mustafa Durak ve Sane ikisi de kanat oynayabilen oyuncular. Bu transferler kulübümüze hayırlı olsun.”

Başkan Yılmaz’ın ardından konuşan Cherif Salif Sane ve Mustafa Durak ise, Boluspor’a geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, takıma faydalı olmak istediklerini belirttiler.

Kaynak: İHA