'Aile Kavramı Bizim İçin Her Şeyden Önce Gelir'

Milli basketbolcu Kerem Gönlüm, eşi Elif Gönlüm ile çıkan haberlerle ilgili düzenlediği basın toplantısında, “Aile kavramı bizim için her şeyden önce gelir. Eşim, çocuklarına bağlı bir anne, benim için de mükemmel bir eştir” ifadelerini kullandı.

Deneyimli basketbolcu Kerem Gönlüm, eşi Elif Gönlüm ile eski manken Gül Gölge Saygı arasında yaşanan ve şu an yargıya intikal etmiş olayla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Toplumu ilgilendiren birçok konu içinde bu toplantıyla kamuoyunu meşgul ettiği için özür dileyerek sözlerine başlayan Gönlüm, “Yıllar içerisinde ben ve eşim her zaman topluma faydalı işler yaptık. Bir anne ve baba olarak çocuklarla ilgili birçok projeye imza attık, ve bunlara da devam ediyoruz. Anca son 4 seneden beri aynı yayın grupları ailem ve eşimle ilgili asılsız haberler yapmaya devam etmektedir. Bu tarz gerçek dışı haberlerle anılmaktan çok rahatsızlık duyuyoruz. Biz gelenek ve göreneklerimize göre yaşan klasik bir Türk ailesiyiz. Eşim bu zamana kadar onuru ve şerefiyle yanımızda durmuş ve ailemizi her anlamda korumuştur. Aileme ve eşime yapılan bu haberler devam ettiği takdirde yasal haklarımızı kullanarak gerekli davaları açacağız. Herkesin arkasında çekemeyen, kötülük yapmak isteyen insanlar olabilir. Bizim ise kimseyle bir düşmanlığımız yoktur. Bugüne kadar konuşmamamızın sebebi de hukuki sürecin devam etmesidir. Ancak davadan hemen sonra ben ve eşim bunlara en iyi şekilde karşılık vereceğiz” ifadelerini kullandı.

(Mehmet Şirin Topaloğlu - Uygar Aydın / İHA)

Kaynak: İHA