TFF'den Fatih Terim kararı

Türkiye Futbol Fedeasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim'in tazminatıyla ilgili olarak "Kendisiyle görüştükten sonra yönetim kurulu olarak bir karar vereceğiz.'' dedi.

TFF'den Fatih Terim kararı
Türkiye Futbol Fedeasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Spor'da yayınlanan Futbol Meydanı programında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Süper Kupa maçı arından yaptığı açıklamalara değinen Demirören, ''Türkiye Futbol Federasyonu kurallarla yönetiliyor. Bu kurallar da hukuka göre ayarlanıyor. Ortamı gerecek beyanatlar verirseniz, yönetici olarak ceza alırsınız. Kurullarımızın verdiği kararlardır. Hiçbir yöneticinin ''Şu kulübe bu cezayı verin'' deme şansı yoktur. Eski Türkiye'yi yeni Türkiye'de uygulamaya kalkmasınlar. Ben ve arkadaşlarım hiçbir yere müdahale etmeyiz, ettirmeyiz de.'' dedi.

Fatih Terim'le de ilgili konuşan Demirören, ''Fatih Terim'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek hafta bir görüşme yapacağız. Tazminata siz gelmeden geliyorum, kendisiyle görüştükten sonra yönetim kurulu olarak bir karar vereceğiz.Hocamızla ayrılmamız gerektiğine inandığımız için ayrıldık. Hocamızla görüşerek, konuşarak ayrıldık. Ben şahsen gittim konuştum. Bir tazminat var gündemde, kendisiyle görüşeceğiz.'' ifadesini kullandı.