Tarihî Çarşıda Alışveriş Kombine Kazandırıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde tarihi çarşı ve hanlar bölgesinde bu yıl ikinci kez düzenlenen Payitaht Çarşı Alışveriş Günlerinde 1000 TL’lik alışveriş yapan tüketiciler çekilişsiz Bursaspor kombine bileti kazanıyor.

Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği iş birliğiyle gerçekleştirilen alışveriş günlerinde sürprizler bitmiyor. Payitaht Çarşı Alışveriş Günlerinde üye işyerlerinden 1000 TL’lik alışveriş yapan müşteriler 2017 - 2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu Bursaspor kombine bileti kazanıyor. Aktif kombine kartında başka bir kombine kartı bulunmayan kişilere tanımlanacak olan kombine bilet kampanyasına Bursalılar ilgi gösteriyor. Kampanyaya katılmak için Payitaht Çarşı Tüketici Güven Ofisleri önünde uzun kuyruklar oluşurken, dağıtılacak kombinelerin ise neredeyse tükenmek üzere olduğu ifade edildi.

Haziran ayının başından itibaren devam eden kampanyada önemli sürprizlerin yapıldığını dile getiren Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım, “10 adet otomobil, 10 adet bilgisayar ve 10 adet akıllı cep telefonunun dağıtılacağı etkinliğimize halkımız zaten yoğun bir ilgi gösteriyordu. Kampanyaya eklenen kombine bilet hediyesi bu ilgiyi daha da artırdı. Çarşı denilince akla Bursaspor gelir. Esnafımızın takımımıza olan desteğini herkes çok iyi bilir. Bu yüzden tüm esnafımız bu kampanyayı canı gönülden destekliyor” dedi.

Kombine kart kampanyasının çarşı esnafı için de sürpriz olduğunu söyleyen Okçular Çarşısı Dernek Başkanı Nizamettin İleri, “Kampanyaya katılım ciddi şekilde artış gösterdi. Geçtiğimiz yıl takımımız ciddi zorluklar atlattı. Bu sezon şimdiden tüm kentimiz kenetlenerek Bursaspor’a desteğimizi gösteriyoruz. Tarihi Çarşı kentin kalbi sayılan bir merkez. Burada Bursaspor sevgisi bir başka yaşanıyor. Bu amaçla kentimizin takımına destek olan bu kampanyayı destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Uluçarşı Dernek Yöneticisi Koray Karaoğlanlı ise “Bu kampanya herkese kazandırıyor. Hem takımımız hem de esnafımız kazanıyor” dedi.

7 Ağustos tarihinden itibaren yapılan alışverişleri kapsayan Bursaspor kombine kampanyasında kombine aktarımı yapılabilmesi için, aktif passolig kartlarının bulunması ve başka bir kombine kartına sahip olunmaması gerekiyor.

Kaynak: İHA