'Osmanlıspor Lige Hazır'

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uygun:'Lige hazırlık sürecinde kampımızı iyi değerlendirdik. Eksiklerimizi gidermeye çalıştık' 'Yeni Malatyaspor ile zor bir maç bizi bekliyor'

ÖMER HAKAN KİBAR - Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, hazırlık dönemini iyi geçirdiklerini belirterek, 'Osmanlıspor bugün itibarıyla lige hazır, diyebiliriz.' dedi.

Teknik direktör Uygun, Batıkent Tesisleri'nde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, 'Rahmetli duayenin de mekanı cennet olsun. İnşallah onun adına yakışır, güzel ve çekişmeli bir sezon olur.' ifadesini kullandı.

Süper Lig'deki kulüplerin bu sezon yayıncı kuruluştan geçen seneye oranla 2 kat daha fazla ücret alacaklarını belirten Uygun, şöyle konuştu:

'Kulüplerimiz bu nedenle 10-14 transfer yaparak lige daha güçlü girmeye çalışıyor. Biz ise geçen sezondan gelen 30 kişilik kadromuza Serdar Gürler, Maxsö ve Özer Hurmacı'yı transfer ederek öncelikle böyle bir süreç başlattık. Stoper, orta saha ve forvete de birer takviye yapmayı düşünüyoruz. Osmanlıspor olarak kurulu olan takımın üzerinde ufak tefek nüanslarla uyguladığımız bu transferler bizleri hazır duruma getirdi mi, tam hazır mıyız... Süreç içinde kampımızı iyi değerlendirdik. Kendi eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Osmanlıspor bugün itibarıyla lige hazır, diyebiliriz.'

Hazırlık döneminin başındaki duruma göre takımında gelişme olduğunu belirten Uygun, şunları söyledi:

'Her gün üzerine bir şey koyabiliyoruz. Gerek sistem gerekse taktiksel anlayış içinde takıma antrenman yaptırmaya çalıştık. Farklılığı zamanla göreceğimizi düşünüyoruz. Oyun sisteminde ufak tefek değişiklikle beraber oyun mantalitemizi, kazanma arzumuzu ve coşkumuzu ligin her maçında sahaya yansıtarak Osmanlıspor'un arzuladığı ve istediği sonuçları alabileceğini düşünüyoruz.'

- 'Hoş geldin Yeni Malatyaspor'

Bülent Uygun, ligin ilk haftasında deplasmanda, Evkur Yeni Malatyaspor karşısında kendilerini zor bir maçın beklediğini vurguladı.

Yeni Malatyaspor'a 'hoş geldin' diyen Uygun, 'Çok değerli Ertuğrul hoca başlarında bulunuyor. Ona da tekrar başarılar diliyorum.' ifadesini kullandı.

Rakiplerinin, önemli futbolcuları transfer ettiğine dikkati çeken Uygun, 'Transferlerine baktığımızda iyi bir transfer politikası izlediklerini görebiliyoruz. Yeni bir kadro kurulsa da geçen sezon oynayan futbolcu arkadaşlarla birlikte zor bir maç bizi bekliyor. Osmanlıspor olarak her maçımızı, oyun isteğimizi, kazanma coşkumuzu sahada göstermek istiyoruz. Futbolcular bana göre sanatkardır. Sanatkarlıklarını sahada en güzel şekilde uygulayacaklarını düşünüyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA