Gazişehir Gaziantep'e Moral Ziyareti

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Kulübü ziyaret eden Vali Ali Yerlikaya, Milletvekili Koçer, kent protokolü Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile birlikte antrenmanı da izledi. Antrenmanın sona ermesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirilirken, ardından ise dualarla kurban kesimi gerçekleştirildi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan takıma, moral veren protokol üyeleri takımla birlikte yemekte bir araya geldi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı konuşmada, "İlk maçınıza çıkmadan evvel sizlerle tanışmak, sizlere inanç ve güvenimizi belirtmek üzere ilimizin kıymetli yöneticileriyle ziyaret etmek istedik. İki bakanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilimizin bütün yöneticileri, siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve gazi şehrimizin bütün evlatları olarak gönlümüz, kalbimiz yüreğimiz sizinle. Sizlerden ilk defa bir araya gelmiş gibi değil, sanki yıllardır birlikteymiş gibi kaynaşmanızı bekliyoruz. Hiç biriniz sakatlık yüzü görmeden, motivasyon ve heyecan olarak her gün biraz daha ileriye giderek kariyerinizde en güzel başarıyı elde etmek üzere böyle bir şehrin ve böyle bir takımın üyesi olmaktan dolayı şükretmenizi ve çok çalışmanızı bekliyoruz. Sizlerin göstereceği centilmenlik, bütün taraftarı olumlu davranışlara sevk eder. Yaptığınız güzel davranışlarla rakiplerinizin dahi saygı ve sevgisini kazandığınız takdirde daha değerli bir sporcu olursunuz. Öncelikle başarıya inanın, çok çalışın ve dua edin. Her şeyi yaptığımız halde hedeflediğimiz başarıyı elde edemiyorsak bu da bir takdir sonucudur. Ancak başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini unutmayın. Bu sezon ilk kez şehrimizin iki önemli takımı aynı ligde yer alacak ve umuyoruz ki el ele şampiyonluk mücadelesi vereceksiniz. Hem Gaziantepspor, hem de sizler bizim için çok özel bir yere sahipsiniz. Sezon sonunda Gaziantep şehrimize yakışacak sonucu elde etmenizi gönülden istiyorum. Sizlere güveniyoruz. Bu şehir sizin en güzel başarıyı elde ederek Süper Lige çıkmak için var gücüyle yanınızda olacak. Muhteşem bir stadımız var ve sizlerin bu stadın hakkını en güzel şekilde vereceğinizi düşünüyoruz. Allah her iki takımımızın da yardımcısı olsun ve sezon sonunda hep beraber yeniden şampiyonluk kutlamayı bizlere nasip etsin" diye konuştu.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu, teknik heyet ve futbolcular da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, Samsunspor maçından itibaren sahada gösterecekleri mücadeleyle bunun karşılığını vereceklerinin sözünü verdi.

Kaynak: İHA