Tatvanlı 3 Genç Kick Boksçu Türkiye Üçüncüsü Oldu

Niğde'de düzenlenen Şehit Ömer Halis Demir Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na katılan Tatvanlı 15 sporcudan 3'ü Türkiye üçüncüsü oldu.

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tatvan'ın eğitim ve spor alanındaki başarılarının gurur verici olduğunu söyledi.

Kick boks'da Tatvanlı 3 gencin Türkiye üçüncüsü olduğunu belirten Kaymakam Özkan, 'Eğitimde olduğu gibi sporda da ilimizi ve ilçemizi temsil eden gençlerimiz ve çocuklarımız bize bu güzel gururu yaşatıyorlar. Genç sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.' dedi.

Kick Boks ve Muay Thai Bölge Başkanı Ömer Uğur ise, şöyle konuştu:

'Dereceye giren sporcularımızdan biri Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Diğer sporcular ise milli takım seçmelerine katılacaklar ve bu sporcularımız aynı zamanda Kick Boks Dünya Şampiyonası'na katılmaya da hak kazandılar. Yurt dışında ülkemizi, ülke genelinde ise bölgemizi, ilimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ederek başarılarına başarı katan bu gençlerimizle ne kadar çok gururlansak azdır. Başarılarının devamını diliyorum.'

Kaynak: AA