Özlüce'de Paul Le Guen Rüzgarı

Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maç çalışması sırasında oyunu sık sık durduran Fransız teknik adam Paul Le Guen, oyuncularına uyarılarda bulundu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında üçüncü etap kamp çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde çalıştı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman kuvvet ve çabukluk çalışması ile devam etti. Fransız teknik adam Paul Le Guen, antrenmanın son bölümünde 10’a 10 olarak yapılan çift kale maç çalışması sırasında oyunu sık sık durdurarak öğrencilerine uyarılarda bulundu.

Sercan Yıldırım korkuttu

Çift kale maç çalışması sırasında Titi ile girdiği ikili mücadelede omuzuna darbe alan golcü oyuncu Sercan Yıldırım acı içinde yerde kalırken, 27 yaşındaki oyuncunun ciddi bir durumunun olmadığı bildirildi.



Keçiörengücü ile hazırlık maçı

Yeşil-beyazlı ekip, bugün saat 18.00’de Minareliçavuş Tesisleri’nde Keçiörengücü ile hazırlık maçı yapacak. Kulüp televizyonu tarafından canlı olarak yayınlanacak olan müsabakanın taraftarlara açık olacağı duyuruldu.

Kaynak: İHA