İnegöl Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Voleybol Efeler Ligi ekibinin ilk çalışmasını kulüp başkanı Aktaş ve yöneticiler de izledi.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı.

Antrenör Levent Zoroğlu yönetiminde gerçekleştirilen ilk çalışmayı, İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş ile yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Bu sene Balkan Kupası'nda oynayacağız. Akabinde Challenge Cup niye olmasın. Efeler Ligi'ndeki 5'inci yılımızda Avrupa'da boy göstermek bizim için çok ciddi bir ayrıcalık. Uzun bir periyot bizleri bekliyor. Bir taraftan Balkan Kupası ve bir taraftan da Avrupa olursa onun getireceği ekstra yükler olacak. Kendimize çok iyi bakmamız gerekiyor.' diye konuştu.

Aktaş, geçen yıl elde ettikleri başarının üzerine koyup yollarına devam etmek istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

'Takımın bir parçası olarak bu ahengi devam ettirebilmek için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor. O yüzden sizlerden bu konuyla alakalı bir hassasiyet bekliyorum. Geçen yılki başarılarımızın üzerine koyarak yeni başarılar yaşatmak istiyoruz. Çalışanlar ve iyi olanlar her zaman kazanır. Biz hileye, hurdaya kaçmadan çok çalışarak inşallah yine başarılı olacağız. Şimdiden herkese başarılar diliyorum.'

Kaynak: AA