Fenerbahçe'den transfer sürprizi

Yeni sezonda kadrosunu Mehmet Ekici, Dirar, Valbuena ve Kameni gibi transferlerle güçlendiren Fenerbahçe, bir transfer daha yapmak istiyor ancak önünde büyük bir engel var!

Fenerbahçe'den transfer sürprizi
Aykut Kocaman'ın 4 yıl aradan sonra tekrar sarı-lacivertli takımın başına gelmesi Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın yeniden transferlerle birebir ilgilenmeye başlaması Emre Belözoğlu'nun da geri dönmesi ihtimalini güçlendirdi.

İki sene önce Fenerbahçe'den ayrılarak Başakşehir'e giden Emre Belözoğlu geçen sezonun devre arasında da istenmiş ancak kulübü bırakmamıştı. Şimdi Fenerbahçe kulübü tecrübeli futbolcuyu yeniden kadroya katmak istiyor.

Emre Belözoğlu da bu duruma sıcak bakıyor ancak tek bir engel var. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ kaptanını bırakmak istemiyor.

Edinilen bilgiye göre Fenerbahçe'nin isteğine karşılık Gümüşdağ'ın "yerine oyuncu almadan veremem" dediği ve Şampiyonlar Ligi mücadelesi ile yeni sezonda Belözoğlu'na son derece ihtiyaç duyduğunu belirttiği ifade edildi.

Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım ısrarla Emre Belözoğlu'nu istedikleri belirtilirken Başkan Aziz Yıldırım'ın devreye girerek M.Başakşehir Başkanı Gümüşdağ'dan tecrübeli futbolcuyu istemesi bekleniyor.