Milan'dan Kjaer açıklaması

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Simon Kjaer'in Milan'a transfer olacağı söylentilerinin ardından İtalyan kulübünden resmi açıklama geldi.

Kjaer'in Milan'a transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından İtalyan kulübünden açıklama geldi. Milan Sportif Direktörü Mirabelli, Kjaer'in transferiyle ilgili İtalyan basınına konuştu.

Fenerbahçe'de Kjaer Milan'a mı transfer oluyor?

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Simon Kjaer'in Milan'a transfer olacağı iddia edilirken, geçtiğimiz günlerde Chelsea'nin de Danimarkalı stoperi transfer etmek istediği öne sürülmüştü. Bu gelişmelerin ardından Milan Sportif Direktörü Mirabelli yaptığı açıklamada, "Kjaer tanıdığım bir oyuncu. Ancak bu mevkimizde çok oyuncu var. Eğer takımdan ayrılan bir oyuncu olmazsa transferi şu an için düşünmüyoruz. Tabi transfer döneminde her türlü gelişmelere açığız. Çünkü belli olmuyor. Eğer belli oyuncuları transfer etmemiz gerekirse bunun için de planlarımız var." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Simon Kjaer'i sattı mı?


Fenerbahçe teknik heyetinde Aykut Kocaman'ın ederinin üstünde bir teklif gelmesi halinde satılmasına onay verdiği Simon Kjaer için gelebilecek resmi teklifler değerlendirilecek. Sarı-Lacivertlilerin Simon Kjaer için 15 milyon Euro'nun altındaki teklifleri kabul etmeyeceği iddia ediliyor.

Bugün İstanbul'da olması başarılı savunmacının kısa sürede Topuk Yaylası'ndaki kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.