Büyük Erkekler Serbest 1. Lig Final Grubu Müsabakalarına Doğru

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Yücel: 'Büyük Erkekler kategorisinde de Süper Lige yükselmek istiyoruz ve bunu başaracak güçteyiz'.

Büyük Erkekler Serbest 1. Lig çeyrek final, yarı final ve final maçı müsabakaları 8 Temmuz Cumartesi günü Konya’da başlayacak.

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, yaptığı açıklamada, 8-9 Temmuz'da Konya’da yapılacak olan karşılaşmalarında, son 8 takım arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Kulüp olarak bir çok başarıya imza attıklarını, Trakya Birlik Spor Kulübü olarak olimpiyat oyunlarına 4 sporcu gönderdiklerini hatırlatan Önder, şunları kaydetti:

'2016-2017 yılı Büyük Bayanlar Avrupa Şampiyonu yine tarihte ilk kez Trakya Birlik Spor Kulübü sporcusu Yasemin Adar tarafından kazanıldı. Bu bizim için onur verici bir şey. Bayanlardan sonra son olarak Büyük Erkekler kategorisinde de Süper Lige yükselmek istiyoruz ve bunu başaracak güçteyiz. İnanıyorum ki sporcularımız ve teknik heyetimiz Edirne’ye kupa ile dönecekler. Allah sırtlarını yere değdirmesin diyorum.'

Trakya Birlik Spor Kulübü Teknik Direktörü Habil Kara ve Trakya Birlik Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Yavuz ise, Edirne'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ve Konya'da yapılacak karşılaşmalar sonrası kente kupa ile dönmek istediklerini belirtti.

Kaynak: AA