Pepe Beşiktaş'a imza atmak için geliyor

Beşiktaş'ın görüşmelere başladığı Pepe, Lizbon'dan yerel saatle 14.00'de havalanacak uçakla İstanbul'a gelecek. TSI 17.00'de İstanbul'da olması bekleniyor.

Pepe Beşiktaş'a imza atmak için geliyor
Beşiktaş, savunmaya yapacağı transferdeki bir numarası Pepe için kritik saatlere girdi... NTV'nin haberine göre; Pepe, Lizbon'dan yerel saatle 14.00'de havalanacak uçakla İstanbul'a gelecek. TSI 17.00'de İstanbul'da olması bekleniyor.

Öte yandan iddialara göre; Beşiktaş, Pepe'ye önce 2 yıllık sözleşme önerdi. Ancak bu teklif daha sonra 2+1 yıllık olarak revize edildi.

Siyah-beyazlıların Portekizli savunmacıya yılda 3.5-4 milyon Euro arasında bir ücret önerdiği aktarıldı. Pepe'nin Beşiktaş'a gelmesi durumunda imza parası olarak 3.5 milyon Euro alacağı da iddialar arasında.

34 yaşındaki Portekizli savunmacı, 2007'den bu yana Real Madrid forması giyiyordu. Pepe son olarak Portekizli Milli Takımı'yla Konfederasyon Kupası'nda 3. oldu.

Pepe Beşiktaş'a imza atmak için geliyor

Pepe kimdir?

Tüm isim: Kepler Laveran Lima Ferreira
Doğum tarihi: 26 Şubat 1983 (34 yaşında)
Doğduğu il: Maceio / Brezilya
Boyu: 1,87 m
Uyruğu: Portekiz / Brezilya
Mevki: Defans - Stoper
Ayak: Sağ ayak
Güncel piyasa değeri: 3 milyon €
Oynadığı takımlar: Maritimo, Porto, Real Madrid

A BOLA: ÇİN KAMPINDAN SONRA TAKIMA KATILACAK

Portekiz'in ünlü spor gazetelerinden A Bola da Beşiktaş'ın Pepe transferini bitirdiğini yazdı. Haberde, “Beşiktaş'la anlaşmaya varan Pepe, Çin kampından sonra takıma katılacak” ifadelerine yer verildi.


Pepe Beşiktaş'a imza atmak için geliyorİspanyol medyası: Pepe Beşiktaş'a geliyor