Kayserispor, Sabri ve Asamoah için cuma gününü bekliyor

Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürürken, Başkan Erol Bedir gündemde olan Asamoah Gyan ile Sabri Sarıoğlu transferi için “Cuma hayırlı bir gün, inşallah cuma günü ikisiyle ilgili bir bilgi vermiş oluruz” dedi.

Kayserispor, Sabri ve Asamoah için cuma gününü bekliyor
Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den transfer açıklaması geldi.

Gündemde yer alan Ganalı yıldız Asamoah Gyan ve Galatasaray'ın eski oyuncusu Sabri Sarıoğlu transferindeki son durum hakkında bilgiler veren Başkan Bedir, “Asamoah ve Sabri ile ilgili insanların meraklı olduğunu biliyorum. Cuma hayırlı bir gün, inşallah cuma günü ikisiyle ilgili bir bilgi vermiş oluruz” ifadelerini kullandı.

Dün futbolculardan Ali Ahamada, Landry Nguemo, Miladin Stevanovic, Kubilay Sönmez, Umut Sönmez, Mert Ilıman, Mert Özyıldırım ve Furkan Yaman'a 10 gün izin verilip kendilerinden kulüp bulmaları istenmişti. 8 futbolcunun kadro dışı bırakılmasını değerlendiren Erol Bedir, “Biz bir yandan takımımızı tamamlamaya çalışırken burada şans bulamayacak, başka yerlerde oynarsa daha iyi olacak arkadaşlarımızın da önünü açmamız lazım. Bazılarını kiralık olarak, bazılarını bonservisiyle birlikte izin verdik. Şunu yapabilirdik; transferin son gününe kadar tutardık, antrenmanlara katılırlardı son gün ‘Biz sizi istemiyoruz' diyebilirdik. Bu da çok vicdani bir şey olmazdı. Biz de kamp başlamadan, hocamızın raporu doğrultusunda arkadaşlarımıza izin verdik, ‘Gidin kulüp bulun, biz size kolaylık sağlarız' dedik. İnşallah onlar da istedikleri yerlerde top oynarlar” diye konuştu.

Kayserispor, Sabri ve Asamoah için cuma gününü bekliyorSabri Sarıoğlu Kayserispor yolunda Kayserispor, Sabri ve Asamoah için cuma gününü bekliyorSabri Sarıoğlu'ndan transfer açıklaması Kayserispor, Sabri ve Asamoah için cuma gününü bekliyorSabri Sarıoğlu için flaş hamle!

Kaynak: İHA