Diyarbekirspor'da İki Transfer Birden

Spor Toto 3. Lig takımlarından Diyarbekirspor, Pazarspor’dan Orhan Ağsay ve Ankara Adlyespor’dan genç forvet Aykut çift ile sözleşme imzaladı.

Diyarbekirspor’a attığı imzanın ardından açıklamalarda bulunun Orhan Ağsay, yeni takımında başarılı olmak istediğini söyledi.

Ağsay, Diyarbekirspor gibi büyük bir camiada top koşturmasının kendisi için gurur verici olduğunu belirtti.

Ağsay, “Memleketimin takımında oynamak büyük bir onur. Diyarbekirspor’da gördüğüm şampiyonluk inancı beni derinden etkiledi ve gelmemde büyük bir rol oynadı. Bu yıl şampiyonluk için elimden gelen ne varsa terimin son damlasına kadar yapmaya hazırım” dedi.

Diyarbekirspor kulübünden yapılan açıklamada da, Ankara Adliyespor’da görev yapan Aykut Çift’le resmi sözleşmesinin imzalandığı belirtildi. Açıklamada, “14 Haziran 1993 Trabzon doğumlu olan forvet Samsunspor’da kariyerine başladı.

Burada profesyonel olan Aykut, Samsunspor, Gümüşhanespor, İskenderunspor 1967, Van Büyükşehir Belediyespor, 1930 Bafra Spor, Gölcükspor, Derince Spor A.Ş. ve Ankara Adliye Spor devam ettirdi. 3 yıl boyunca formamızı terletecek olan genç forvetin toplam 50 golü bulunuyor” denildi.

Kaynak: İHA