'Şırnak-Ordu Kardeşlik Köprüsü' Projesi

Proje kapsamında Ordu'ya gelen 45 sporcu, Vali Yavuz'u ziyaret etti Vali Yavuz: 'Bu ülkede 80 milyon vatan evladına yer olduğunu, bu ülkenin herkese yetebileceğini bir kez daha size hatırlatıyorum'.

'Şırnak-Ordu Kardeşlik Köprüsü' projesi kapsamında, Şırnak'tan Ordu'ya gelen sporcular, Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

İki şehrin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri arasında imzalanan protokol çerçevesinde program düzenlendi. Program kapsamında Şırnak'ın Silopi, İdil ve Cizre ilçelerinde boks, judo, hentbol, voleybol, basketbol, güreş ve tenis branşlarında boy gösteren gençler, Ordulu sporcularla antrenman ve maç yapıyor.

Vali Seddar Yavuz, Cuma günü Şırnak'tan gelen 45 sporcu ve 3 antrenörden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Şırnaklı heyeti, Karadeniz'in incisi Ordu'da görmekten duyduğu sevinci dile getiren Vali Yavuz, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Yavuz, sporcuların, Ordu'ya gelerek kendilerini onurlandırdığını vurgulayarak, bu ülkenin kıymetli evlatları olarak kendilerini alnından öptüğünü ve pırıl pırıl bir geleceğin onları beklediğini aktardı.

'Bu ülkede 80 milyon vatan evladına yer olduğunu, bu ülkenin herkese yetebileceğini bir kez daha size hatırlatıyorum.' ifadesini kullanan Yavuz, şunları kaydetti:

'Bu kaynaşma projesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Ordu'ya sizi getiren, sizin başınızda olan, emek veren hocalarımızı, yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Ordulu kardeşlerinizden selam, sevgi ve kardeşlik götürmenizi özellikle sizden istirham ediyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum.'

Ziyarette, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Ekici de hazır bulundu.

Şırnak'tan gelen sporcu kafilesi, bir haftalık kamp programının ardından 2 Ağustos Çarşamba günü Ordu'dan ayrılacak.

Kaynak: AA