Osmaneli 15 Yaş Altı Takımları Ağırlayacak

Futbolda 15 yaş altı takımların katılımıyla Bilecik'in Osmaneli ilçesinde düzenlenecek Lefke Cup, 10-13 Ağustos'ta yapılacak.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmaneli'de 10-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Boluspor, Kağıthanespor, Esenyurt, Güngören, Beykozspor, Gaziosmanpaşaspor ve 1308 Osmaneli Belediyespor 15 yaş altı takımlarının yer alacağını belirtti.

Gerçekleştirilecek turnuvanın ilçenin spor turizmi için büyük önem taşıdığını ifade eden Şahin, 'Bu yılki ilk turnuva çok hızla geliştiği için katılacak takım sayısı 10 ile sınırlandırıldı. Önümüzdeki yıllarda bu organizasyonun daha çok takımla yapılması ve geleneksel hale getirilmesi düşünülüyor.' diye konuştu.

Şahin, spor organizasyonlarının bununla sınırlı olmadığını eylül ayı itibarıyla daha da yoğunlaşacağını gile getirerek, 'Ulusal satranç turnuvası, panayırda ulusal karakucak güreş organizasyonu yine ilçemize değer katacak.' dedi.

Kaynak: AA