Trakya Birlik, Genç Güreşçisinden Umutlu

Trakya Birlik Spor Kulübü, güreşçisi Abdülbaki Kara'nın, 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde iddialı güreşçiler arasında yer alacağını bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, sporcuları Abdülbaki Kara'nın, bu yıl 656'ncısı yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine iddialı şekilde hazırlandığı belirtildi.

Kara'nın, bu yıl Kırkpınar öncesi yapılan çok sayıda yağlı güreş turnuvalarında dereceler elde ettiğine işaret edilen açıklamada, 'Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde bugüne kadar 2008 yılında minikler birincisi, 2010 yılında minikler ikincisi, 2014'te teşvik boy birincisi, 2015 yılında ayak boy üçüncüsü olan Trakya Birlik Spor Kulübü güreşçisi Abdülbaki Kara, bu yıl da kürsüde zirve yapmak için yağlanacak.' ifadesine yer verildi.

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel de sporcuları Kara’nın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

'Kulüp olarak alt yapıdan gelen minik güreşçilerimize de iyi bir örnek olan Abdülbaki’nin bu yıl madalya alacağını ve önümüzdeki yıllarda Edirne’nin iyi bir başpehlivan kazanacağından eminiz.'

Kaynak: AA