Taraftarlar Derneği'nden İş Adamı Ilıcak'a Malatyaspor Forması

Malatyaspor Taraftarlar Derneği yöneticileri Murat Soysal ve Şabi Burak Doğan, Malatyalı iş adamı Fatih Ilıcak’ı ziyaret ederek, adının yazılı olduğu 44 numaralı Evkur Yeni Malatyaspor forması hediye ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ilıcak, “1969’da ilkokul 1. sınıftayken 23 Nisan günü Rizespor maçı vardı ve Malatyaspor’un gösterilerine katılmıştım. O günden sonra futbola sevgim başladı” dedi.

Malatyaspor’un Malatya’nın ortak paydası olduğunu belirten Ilıcak, “Malatyaspor Taraftarlar Derneği yöneticileri Murat Soysal ve Şabi Burak Doğan kardeşlerim sağ olsunlar bizleri ziyarete geldiler. Malatyaspor, Malatya’nın ortak bir paydasıdır. Bunda eminim herkes hem fikirdir. Her zaman gurur kaynağımız olmuştur. Yaşım gereği biraz şimdiki gençlerden biraz daha yaşlı olduğumuz için sevinçlerle beraber birkaç sefer üzüntüleri de yaşamış Malatyalılardan birisiyim. 1969’da ilkokul 1. Sınıftayken 23 Nisan günü Rizespor maçı vardı ve Malatyaspor’un gösterilerine katılmıştım. O gün bu gün futbola sevgim başladı.

Centilmenlik çerçevesinde her zaman futbol için elimizden geldiği kadarıyla hem taraftar olarak hem de yönetici olarak faydalı olmaya çalıştım. Malatyaspor’umuz geçtiğimiz sezon büyük bir başarı yakalayarak bir üst lige çıktı. Ben ‘Yeni’ kelimesini kullanmak istemiyorum. Çünkü bizim gönlümüzde her ne kadar eski takımımız amatör ligde olsa da Malatyaspor bir tanedir ve ortak paydamızdır” dedi.



“Takımımızın başarılı olacağına yürekten inanıyorum”

Ilıcak, Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de başarılı olacağına inandığını da belirterek, “Güçlü ve büyük bütçeli takımların arasından sıyrılıp Süper Lig’de mücadele edebilmek en büyük başarıdır. Aslında herkesin beklentisi sezon başında Malatya’nın lig bittiğinde Süper Lig’e çıkacağı yöndeydi ama biraz zor oldu. İnşallah bu ligde takımımızın başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla transfer politikası güzel. Takım içerisinde futbolcular uyumlu ve işler yolunda gidiyor. Nokta transferler yapılmaya çalışıyor. Yönetimin aldığı futbolcuları, teknik heyet beğenmemezlik yapmadı. Hocamız gerçekten çok iyi ve kıymetini bilmemiz lazım. Ertuğrul Sağlam uzaktan tanıdığımız kadarıyla beyefendi bir adamdır. Kendisinin başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Hep yanımıza olmuştur”

Taraftarlar Derneği yöneticisi Murat Soysal ise verdiği desteklerden dolayı İş Adamı Fatih Ilacak’a teşekkür ederek, “Ziyaret isteğimizi kırmayıp bizleri kabul eden Malatyalı değerli işadamımız Fatih Ilıcak beye çok teşekkür ediyorum. Biz kendisini bir büyüğümüz, her zaman bize destek olan Fatih ağabeyimiz olarak görüyoruz. Taraftarlar olarak Süper Lig’e çıkmadan önce ciddi zorluklar yaşadık. Bu takımın taraftarlarının bir şekilde deplasmanlarda oynanan maçlara ulaşımları noktasında zor uğraşlar verdik. O günlerde Fatih Ilıcak beye telefon açıp destek istediğimizde bizlerin isteklerini kırmayıp büyük Malatyaspor taraftarının deplasmanda takımlarına sahip çıkması konularında hep yanımıza olmuştur. Kendisi çok iyi bir Malatyalı ve Malatyasporludur. Kendisinin tribünden takımına tezahürat ettiği günleri de çok iyi biliyoruz. Fatih beyin ifade ettiği gibi yeni stadımız ile birlikte takımımızı Süper Lig’de hiçbir maçta yalnız bırakmayacağız. Taraftarın daha bilinçli hale gelebilmesi konusunda bizlerde elimizden geleni yapacağız. Çünkü biz artık ailelerin de daha çok maçlara gelmesini istiyoruz. Yeni bir stat, yeni bir lig ve yeni bir takım. Mücadele edeceğimiz takımlar artık büyük takımlar. Ülkemizin 4 büyük takımları hatta Avrupa takımlarıyla bile mücadele edeceğiz. Sahada futbolcular mücadele ederken bizlerde daha seviyeli ve bilgili şekilde onlara destek vereceğiz. 90 dakika hiç susmadan sadece takımını destekleyecek şekilde çalışmalar hazırlayacağız. Bizlere inananların yüzünü kara çıkarmadan bu senede en üst düzey performansa takımımızı hem Malatya’da hem de deplasmanlarda en iyi şekilde destekleyeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA