Başarılı Sporculardan Şehzadeler HEM'e Ziyaret

Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Mehmet Kanca, açtıkları kurslardan yetişen ve geçtiğimiz hafta düzenlenen MuayThai Türkiye Şampiyonası'nda ve Ege Bölgesi Muay Thai Altın Kemer Turnuvası'nda şampiyon olan sporcuları ağırladı.

Şehzadeler HEM ile Şehzadeler Belediyesi işbirliğinde açılan Muay Thai kurslarında yetişen ve geçtiğimiz hafta düzenlenen müsabakalarda şampiyonluk başarısı elde eden sporcular, mutluluklarını ziyaret ettikleri Şehzadeler HEM Müdürü Mehmet Kanca ile paylaştı.

Ziyarette, Nevşehir ilinde düzenlenen MuayThai Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Damla Dinçer (13) ve Türkiye ikincisi Betül Durmuş (13), Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen Ege Bölgesi Muay Thai Altın Kemer Turnuvası’nda altın kemer kazanan Beyzanur Karabiber'in (17) yanı sıra Mhuy Thai antrenörü Ediz Barış’ta hazır bulundu.

Şehzadeler HEM olarak 3 yıldır açtıkları Mhuy Thai kurslarına 600 kursiyerin katıldığını ve 20 milli sporcu, 2’de antrenör çıkardıklarını ifade eden HEM Müdürü Kanca, sporu seven tüm öğrencilere kurslara katılmaları yönünde çağrıda bulundu.

Ayrıca MuayThai Türkiye şampiyonu olan Dinçer ve Türkiye ikincisi Durmuş, elde ettikleri başarının ardından milli takıma çağrıldı.

Dinçer ve Durmuş'un, 4 Ağustos’ta Tayland’da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecekleri belirtildi.

Kaynak: AA