Trabzonspor'un Slovakya Kampı

Bordomavililer, yeni sezon öncesi yurt dışı kamplarında toplam oynadığı 5 maçta 11 kez fileleri havalandırırken kalesinde de 11 gol gördü.

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Trabzonspor, oynadığı toplam 5 hazırlık maçında 11 kez fileleri havalandırırken kalesinde de 11 gol gördü.

Bordo-mavililer, yeni sezon hazırlıkları kapsamında şu ana kadar Macaristan ve Slovakya kampında 5 hazırlık maçında 2 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

İlk olarak Macaristan kampında sadece 2. Lig ekibi MTK Budapeşte ile karşılaşan bordo-mavililer, sahadan 2-1'lik yenilgi ile ayrıldı. Daha sonra Slovakya kampındaki ilk maçta Macaristan 2. Lig temsilcisi Dorogi'yi 2-1 yenen Karadeniz ekibi, yine aynı lig takımı Eto Györ'a ise 2-1 mağlup oldu.

Trabzonspor, bu maçların ardından Slovakya 2. Lig ekiplerinden Sered ile 3-3 berabere kalırken son maçta Slovakya 1. Lig takımı Zilina'yı 4-3 mağlup etti.

Karadeniz ekibi, 5 maçta 11 gol kalesinde görerek savunmada hazır bir görüntü ortaya koyamadı. Her maç gol yiyen bordo-mavililer, maç başına 2.2 gol kalesinde gördü.

Trabzonspor, rakipleri karşısında 11 gol kaydederek attığı golde de aynı maç başı ortalaması ile karşılaşmalarını oynadı.

-Rodallega ve Yusuf Yazıcı 2'şer gol

Trabzonspor'da en fazla golü 2'şer kez fileleri havalandıran Yusuf Yazıcı ve Rodallega kaydetti.

Bordo-mavililerde Yusuf Erdoğan, Mas, N'Doye, Kucka, Okay Yokuşlu, Bongonda ve Uğur Demirok da 1'er gol attı.

- İzin günü

Trabzonspor'da futbolculara Slovakya kampının 9. gününde izin verildi.

Bordo-mavili futbolcular, bugünü izinli olarak geçirdikten sonra yarın hazırlıklarını sürdürecek.

-Son maçı Heerenveen ile oynayacak

Trabzonspor, Hollanda kampında son hazırlık maçında 30 Temmuz günü Hollanda Birinci Lig ekiplerinden Heerenveen ile karşılaşacak.

Bordo-mavililer, Hollanda temsilcisi ile karşılaştıktan sonra özel uçak ile Trabzon'a dönecek ve 2 Ağustos'ta hem kulübün 50. kuruluş yıl dönümü hem de sezon açılışının yapılacağı organizasyona katılacak.

Kaynak: AA