Altay'da Hedef TFF 1. Lig

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, geçen sezon yakaladıkları başarıyı daha planlı bir çalışma ile bu sezon da tekrarlayarak, 1. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Ekmekçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, TFF 2. Lig'de yeni sezon öncesinde fikstür çekimini gerçekleştirdiklerini, öncelikle 2017-2018 sezonunun tüm kulüplere hayırlı olmasını diledi.

Yer aldıkları Beyaz grup için 'zorlu bir grup olduğu' değerlendirmesi yapıldığını hatırlatan Ekmekçioğlu, şunları kaydetti:

'Rakiplerimizden öte bizim yapacaklarımızın belirleyici olacağına inanıyorum. Açılışı İzmir’de Zonguldak Kömürspor karşısında yapacağız. Büyük taraftarımız play-off serisinde verilen ceza nedeniyle belki tribünde olamayacak ancak tüm camianın heyecanını yüreğimizde hissedeceğimize kuşkum yok. Geçtiğimiz sezon yakaladığımız başarıyı daha planlı bir çalışma ile bu sezon sonunda da yaşamak istiyoruz.'

- Karşıyaka ile 7 yıl sonra aynı ligde

Ekmekçioğlu, Karşıyaka ile 7 yıl sonra aynı ligde yer alacaklarına da dikkati çekerek, şunları ifade etti:

'Altayımız ve Karşıyaka, kentimizi hareketlendirecek. Tüm Türkiye'nin gözünü İzmir’e çevireceği derbilere imza atacak. Yereldeki rekabetin fair-play çerçevesinde nasıl bir futbol şölenine dönüşeceğini her birlikte göreceğiz. Tüm ekipler adına tribün ve sahada dostluğun kazanacağı bir sezon diliyorum.'

Kaynak: AA